Necessites a un advocat que t’ajudi a gestionar una herència o a confeccionar el teu testament? En Anteo comptem amb un equip d’advocats especialitzats en herències i en testaments que et poden assessorar durant tot el procediment i, a més, resoldran qualsevol problema que pugui sorgir.

Advocat d'herències i testaments

HERÈNCIES

Si necessites ajuda per a la tramitació d’una herència, pots contactar amb qualsevol dels nostres despatxos situats a Barcelona, Cornellà, Esplugues de Llobregat i a Castelldefels, i recaptar la següent informació:

En la mesura que sigui possible, has d’indagar quins béns i drets integren l’herència (propietats immobiliàries, assegurances de vida del difunt, accions, comptes bancaris, etc.).

Així mateix, és convenient que estiguis al corrent de si el causant tenia deutes pendents que puguin ser repercutides als hereus.
Per a poder tramitar qualsevol herència també és necessari obtenir el certificat de defunció i el certificat d’últimes voluntats, però no t’has de preocupar si no saps com aconseguir-los, ja que els nostres advocats s’encarregaran d’obtenir-los.

Contacta amb el teu advocat d’herències i testaments

936 65 60 51
  Deseo suscribirme a la Newsletter de Anteo.
  He leído y acepto la Política de Privacidad*
  He leído y acepto los Términos y condiciones*

  TESTAMENTS

  Si el que vols és atorgar un testament per a distribuir els teus béns als teus hereus, és recomanable que ho facis assessorat d’un advocat perquè els hereus no tinguin problemes en l’adjudicació dels mateixos després de la defunció del causant i evitar, d’aquesta manera, males estones i procediments judicials innecessaris.

  Els nostres advocats t’aconsellaran en la redacció de les clàusules del teu testament i analitzaran totes les possibles conseqüències legals.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.