Necessites a un advocat d’herències i testaments a Esplugues de Llobregat?

No saps com s’ha de gestionar una herència correctament o un testament? Des del nostre despatx assessorem des de fa anys als nostres clients per a confeccionar les herències o testaments de manera correcta i professional. Comptem amb un equip d’advocats especialitzats en herències i en testaments que et poden assessorar durant tot el procediment i, a més, resoldran qualsevol problema que pugui sorgir.

Advocat d'herències i testaments

HERÈNCIES

En el cas que necessitis acudir a un advocat d’herències o testaments a Esplugues de Llobregat no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres via en línia o bé, presencialment en qualsevol de les nostres oficines. És important que:

 • En la mesura que sigui possible, indaguis sobre els béns i drets integren l’herència (propietats immobiliàries, assegurances de vida del difunt, accions, comptes bancaris, etc.).
 • Així mateix, és convenient que estiguis al corrent de si el causant tenia deutes pendents que puguin ser repercutides als hereus.

Per a poder tramitar qualsevol herència també és necessari obtenir el certificat de defunció i el certificat d’últimes voluntats, però no t’has de preocupar si no saps com aconseguir-los, ja que els nostres advocats s’encarregaran d’obtenir-los.

Contacta amb el teu advocat d’herències i testaments a Esplugues de Llobregat

900 06 01 16
  Deseo suscribirme a la Newsletter de Anteo.
  He leído y acepto la Política de Privacidad*
  He leído y acepto los Términos y condiciones*

  TESTAMENTS

  Perquè un testament quedi ben repartit i equitatiu en totes les seves parts, és important que acudeixis a l’assessorament per part d’un advocat expert. Això evitarà problemes futurs respecte a la distribució de béns als hereus. Així mateix, evitarà que els hereus tinguin problemes en l’adjudicació dels mateix després de la defunció del causant. Evita judicis innecessaris i fes les coses de la forma més correcta possible.

  Els nostres advocats t’aconsellaran en la redacció de les clàusules del teu testament i analitzaran totes les possibles conseqüències legals.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.