Si estàs interessat en l’assessorament d’un advocat d’herències i testaments a Cornellà, des del nostre despatx podem oferir-te l’advocat que estàs buscant. Expert en l’àrea de gestió per a dur a terme correctament les herències o testaments. T’acompanyem i resolem els dubtes que sorgeixin sobre aquest tema i així, mantenir-te informat de tot el procediment. Evita el problema entre els hereus.

Advocat d'herències i testaments

HERÈNCIES

Si vols gestionar una herència no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres de manera en línia o bé, presencialment en qualsevol de les nostres oficines. T’aconsellem que abans de contractar el nostre servei per a dur a terme una herència o testament de manera correcta és essencial que:

 • En la mesura que sigui possible, indaguis sobre els béns i drets integren l’herència (propietats immobiliàries, assegurances de vida del difunt, accions, comptes bancaris, etc.).
 • Així mateix, és convenient que estiguis al corrent de si el causant tenia deutes pendents que puguin ser repercutides als hereus.

Una altra de les coses que s’ha de tenir en compte per a tramitar una herència o testament és que has d’obtenir un certificat de defunció i el certificat d’últimes voluntats. Si no saps com s’han d’aconseguir, no et preocupis, nosaltres et donem la solució per a obtenir-los, els nostres advocats s’encarregaran.

Contacta amb el teu advocat d’herències i testaments a Cornellà

936 65 60 51
  Deseo suscribirme a la Newsletter de Anteo.
  He leído y acepto la Política de Privacidad*
  He leído y acepto los Términos y condiciones*

  TESTAMENTS

  Des de Anteo som conscients de la importància d’una herència o testament. Per aquest motiu t’acompanyem en el procediment amb un expert en l’àrea que actuarà de manera professional i durà a terme les gestions de manera correcta i equitativa. D’aquesta manera, evitaràs problemes respecte a la repartició dels béns. Agilita i tramita la teva herència correctament. Deixa’ns assessorar-te i evita qualsevol impediment per a l’adjudicació d’aquesta herència. Evita judicis innecessaris i fes les coses de la forma més correcta possible.

  Els nostres advocats t’aconsellaran en la redacció de les clàusules del teu testament i analitzaran totes les possibles conseqüències legals.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.