Estàs buscant un advocat d’herències i testaments a Barcelona? Des de Anteo trobaràs l’assessorament que necessites gràcies als nostres advocats especialitzats en herències i testaments. Ens encarreguem de resoldre qualsevol dubte que et sorgeixi durant tot el procediment. T’acompanyem de principi a fi.

Advocat d'herències i testaments

HERÈNCIES

Des de qualsevol de les nostres oficines que se situen diferents ciutats com Barcelona, Cornellà, Castelldefels o Esplugues de Llobregat, podràs visitar-nos o bé contactar-nos i nosaltres t’ajudarem a tramitar una herència. Coneixem aquest procediment des de fa molts anys i podem assessorar-te en el que necessitis. Et recomanem:

 • És important que t’informis i indaguis sobre l’herència i sobre els béns i drets (propietats immobiliàries, assegurances de vida del difunt, accions, comptes bancaris, etc.).
 • Així mateix, és convenient que estiguis al corrent de si el causant tenia deutes pendents que puguin ser repercutides als hereus.

Una altra de les coses importants per a poder tramitar qualsevol herència és que obtinguis un certificat de defunció i el certificat d’últimes voluntats. No et preocupis per això, els nostres advocats s’encarregaran d’obtenir-ho sense problemes.

Contacta amb el teu advocat d’herències i testaments a Barcelona

900 06 01 16
  Deseo suscribirme a la Newsletter de Anteo.
  He leído y acepto la Política de Privacidad*
  He leído y acepto los Términos y condiciones*

  TESTAMENTS

  Per a dur a terme un testament de manera correcta i que els béns quedin distribuïts de manera correcta, et recomanem que comptis amb l’assessorament d’un advocat expert perquè no hi hagi cap mena de problema entre els hereus. Els nostres advocats t’aconsellaran en la redacció de les clàusules del teu testament i analitzaran totes les possibles conseqüències legals.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.