Si estàs buscant un advocat d’herències a Cornellà, als nostres despatxos trobaràs l’assessorament que necessites. Comptem amb experiència en planificació patrimonial, testaments, herències i successions. Som conscients de la complexitat d’aquest procediment, per aquest motiu comptem amb un equip0 d’experts professionals que t’ajudarà de la millor manera possible.

sucesiones y herencias Barcelona

Els nostres despatxos se situen a Cornellà, Esplugues de Llobregat, Castelldefels i Barcelona. Vine i t’assessorem amb un servei totalment personalitzat per a tu. Et facilitem els procediments perquè et despreocupis el màxim possible. Entenem la complexitat del procediment pel que podràs comunicar-te amb nosaltres des de la web, telèfon o presencialment.

Una vegada ens aportis els documents necessaris, estudiarem el teu cas per a oferir-te les solucions més viables per a aquest procediment. A partir d’aquí t’elaborem un pressupost concorde i si és necessari també oferim facilitats de pagament. El desenvolupament i gestió del tema s’emportarà amb la màxima professionalitat, informant-te en tot moment dels passos realitzats i l’evolució del cas.

Contacta amb el teu advocat d’herències a Cornellà

936 65 60 51
  Deseo suscribirme a la Newsletter de Anteo.
  He leído y acepto la Política de Privacidad*
  He leído y acepto los Términos y condiciones*

  Elaboració de testaments i pactes successoris

  El nostre equip d’experts advocats en aquesta branca, també pot assessorar-te en l’elaboració de testaments i pactes successoris, a més de la reclamació de la llegítima, renúncia d’herència o bé, acceptació, mediació entre els hereus, entre altres.

  És molt important buscar assessorament per a aquesta mena de procediments de manera que s’evitin possibles conflictes entre els hereus. L’existència d’un mediador amb coneixement és la base perquè tot es faci de manera correcta i professional. Deixa que t’assessorem en el que necessitis, amb els nostres experts en herències tindràs la certesa que prens la decisió adequada.

  Contacta amb nosaltres i t’atendrem encantats.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.