Com acollir-se a la Llei de la Segona Oportunitat? En Anteo comptem amb un equip d’advocats especialitzats en la Llei de Segona Oportunitat. Oferim serveis legals de màxima qualitat i amb un tracte molt pròxim al client. La zona geogràfica d’actuació dels nostres experts és a Barcelona i al Baix Llobregat. En un moment tan delicat com és el d’adoptar la decisió d’iniciar un procediment d’aquestes característiques, nosaltres t’acompanyem i assessorem durant tot el camí. Dedica-li el menys temps possible i tingues una absoluta tranquil·litat.

advocat Castelldefels

Si vols obtenir informació per a acollir-se a la Llei de la Segona Oportunitat, els nostres advocats experts en aquesta matèria, et poden atendre. A més, podràs triar en la ubicació que et resulti més pròxima. Tenim despatxos a la ciutat de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat, Cornellà i Castelldefels. La nostra experiència en aquesta àrea legal és la garantia que necessites per a confiar en el nostre equip. Podràs començar una nova vida quan tot el procediment finalitzi.

Com a assessors legals considerem que la millor manera de garantir un òptim resultat en aquest procediment és comptar des del principi amb un assessorament de màxima qualitat. Per això, estudiarem el teu cas, el valorarem i t’exposarem tot allò que necessitis saber. D’aquesta forma podràs adoptar decisions amb coneixement que siguin les millors per al teu cas en concret.

Contacta per acollir-se a la Llei de la Segona Oportunitat

93 665 60 51Desitjo subscriure'm a la newsletter.
He llegit i accepto la Política de Privacitat*
He llegit i accepto els Termes i Condicions*

Quin objectiu té la Llei de la Segona Oportunitat?

El nostre ordenament jurídic preveu que totes les persones som responsables dels nostres deutes i que farem front a les mateixes amb tots els nostres béns presents i futurs. La Llei de la Segona Oportunitat ve a matisar aquest principi recollit en el Codi Civil. A través d’un procediment administratiu permet que aquelles persones físiques que han vist com el seu patrimoni veia incrementada la part dels deutes puguin reestructurar i reorganitzar el mateix amb la finalitat. D’una banda, que alguns o tots els creditors puguin acabar cobrant i per un altre, que el deutor tingui la possibilitat de “encarrilar novament la seva vida i fins i tot d’arriscar-se a noves iniciatives, sense haver d’arrossegar indefinidament una llosa de deute que mai podrà satisfer.” (Exposició de Motius del Reial decret llei 1/2015, Llei de la Segona Oportunitat).

Advocats per a la Llei de la Segona Oportunitat

Els nostres advocats experts en la Llei de la Segona Oportunitat coneixen totes les particularitats del procés i es troben al dia a conseqüència de la formació continuada que reben. Aquesta formació específica i continuada és la clau que ens permet tenir èxit en el 100% dels procediments que ens encarreguen.

Volem estar al teu costat en aquest moment tan important. Sabem que podem ajudar-te a cancel·lar els teus deutes i obtenir els beneficis que comporta aquesta cancel·lació, desaparèixer dels registres de morosos, obtenir de nou finançament, ser titular de targetes de crèdit …

És molt fàcil posar-te en contacte amb el nostre equip d’advocats especialitzats en la Llei de Segona Oportunitat. Per a la teva màxima comoditat ho pots fer de manera online o telefònica. Si ho prefereixes, sempre estarem a la teva disposició presencialment en qualsevol de les nostres oficines prèvia reserva d’hora per a no fer-te esperar. Crida’ns i t’ajudarem.