Com acollir-se a la Llei de la Segona Oportunitat? En Anteo comptem amb un equip d’advocats especialitzats en la Llei de Segona Oportunitat que t’ajudarà a cancel·lar els teus deutes. Oferim serveis legals de màxima qualitat i amb un tracte pròxim, la qual cosa ens ha permès tenir èxit en el 100% dels procediments que ens han encarregat. En un moment tan delicat com és el de prendre la decisió d’iniciar un procediment d’aquestes característiques, nosaltres t’acompanyem i assessorem durant tot el camí.

advocat Castelldefels

Si estàs pensant a acollir-te a la Llei de Segona Oportunitat, els nostres advocats experts en aquesta matèria t’assessoraran. A més, a fi d’oferir-te un tracte pròxim, pots cridar-nos o visitar-nos en la ubicació que et resulti més còmoda: comptem amb despatxos a la ciutat de Barcelona, Esplugues de Llobregat, Cornellà i Castelldefels.

La nostra àmplia experiència en aquesta àrea legal, sumat a un 100% d’èxit en els casos que hem portat és la garantia que necessites per a confiar en el nostre equip. Treballem sempre per a buscar la solució que més et beneficiï perquè puguis començar una nova vida quan el procediment finalitzi.

Com a assessors legals considerem que la millor manera de garantir un òptim resultat en aquesta mena de procediments és comptar des del principi amb un assessorament de màxima qualitat. Per això, estudiarem el teu cas, el valorarem i t’informarem sobretot allò que necessitis saber. D’aquesta manera podrem ajudar-te a prendre les decisions més adequades per als teus interessos.

Contacta per acollir-se a la Llei de la Segona Oportunitat

90 006 01 16  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Quin objectiu té la Llei de la Segona Oportunitat?

  El nostre ordenament jurídic preveu el principi de responsabilitat patrimonial universal (Article 1.911 del Codi Civil) sobre la base del qual totes les persones som responsables del compliment dels nostres deutes amb tots els nostres béns, tant presents com futurs. La Llei de la Segona Oportunitat ve a matisar aquest principi recollit en el Codi Civil.

  Aquesta normativa permet, a través d’un procediment administratiu ad hoc, que aquelles persones físiques que han vist com el seu patrimoni veia incrementada la part passiva puguin reestructurar i reorganitzar el mateix. D’una banda, aquesta llei permet que tots o alguns creditors puguin acabar cobrant els seus deutes i, d’altra banda, que el deutor tingui la possibilitat de “encarrilar novament la seva vida i fins i tot d’arriscar-se a noves iniciatives, sense haver d’arrossegar indefinidament una llosa de deute que mai podrà satisfer.” (Exposició de Motius del Reial decret llei 1/2015, Llei de la Segona Oportunitat).

  Advocats per a la Llei de la Segona Oportunitat

  Els nostres advocats experts en la Llei de la Segona Oportunitat coneixen totes les particularitats del procés i es troben plenament capacitats per a oferir-te el millor assessorament a conseqüència de la formació continuada que reben. Aquesta formació específica i continuada és la clau que ens ha permès tenir èxit en el 100% dels procediments que ens han encarregat fins avui.

  Volem estar al teu costat en aquest moment tan important. Sabem que podem ajudar-te a cancel·lar els teus deutes i obtenir els beneficis que comporta aquesta cancel·lació: desaparèixer dels registres de morosos, obtenir de nou finançament, ser titular de targetes de crèdit, etcètera.

  Posa’t en contacte amb el nostre equip d’advocats especialitzats en la Llei de Segona Oportunitat. Per a la teva màxima comoditat ho pots fer de manera online o telefònica. Si ho prefereixes, sempre estarem a la teva disposició presencialment en qualsevol de les nostres oficines de Barcelona, Castelldefels, Cornellà o Esplugues de Llobregat. Crida’ns i t’ajudarem.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.